Sztárok

Megoperálták Gidófalvy Attilát

Komoly műtéteken esett át a Karthago együttes zenésze. A hatvannégy éves Gidófalvy Attila törött gerinccsigolyája mellett daganat alakult ki.

Régóta sportsérüléssel küszködik Gidófalvy Attila, akinek három évvel ezelőtt egy focimeccsen tört el negyedik gerinccsigolyája. Gidó akkor lenyomta a nyári turnét a Karthagóval, majd kés alá feküdt.

“Kikapták a törött csigolyámat, és helyette titánt tettek be. Most meg őssejtet ültetnek be az orvosok. Azt mondják, ezzel meghosszabbítják földi létemet, akkor mitől féljek? Jó életem volt, kihasználtam minden cseppjét” – mesélte Gidófalvy Attila.

Megoperálták Gidófalvy Attilát

Az őssejtbeültetésre azért volt szükség, mert az előző műtét helyén daganatos elváltozás alakult ki Gidónál, írja a Blikk. A zenészt három hónapja megműtötték, azóta otthon lábadozott, karanténban volt. Tegnap viszont megjelent egy sajtótájékoztatón, és bár feltűnő volt, hogy jelképévé vált bajszát elvesztette, optimistán nyilatkozott az újságíróknak: “Jól vagyok, minden rendben van, de azért várjuk meg a kontrollvizsgálatot. Jövő héten telik le a száz nap, akkor kell visszamennem, és minden kiderül.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top