Sztárok

Demcsák Zsuzsa meglepő lépésre szánta el magát

Vissza is megy a TV2-höz meg nem is Demcsák Zsuzsa, aki egy rendhagyó műsorban politikusok feleségeivel fog főzni és beszélgetni.

Április végén egyik napról a másikra, váratlanul mondott fel a TV2-nél Demcsák Zsuzsa. A műsorvezető akkori nyilatkozata szerint hátat fordított volna a televíziózásnak is: azt mondta, a felmondásának “elsősorban családi okai vannak. Az üzleti életben folytatom a pályafutásomat, amely hosszú idő után végre új kihívásokat hoz az életembe, ráadásul a családi vállalkozásban is egyre nagyobb szerepet töltök be”.

Demcsák Zsuzsa meglepő lépése

Ám két hónap sem telt el és jött a hír, Demcsák az ATV-nél folytatja, Kálmán Olga megüresedett székét veszi át az Egyenes beszédben. Sőt, a kettő között még részt vett egy rejtélyes projektben az MTVA-nál is.

Úgy tűnik azonban, a műsorvezető vándorlása a csatornák közt még nem ért véget. A Blikk informátora szerint ugyanis visszatér a TV2-höz, leforgatni egy tizenkét részes műsort, melyben női politikusokkal, illetve politikusok feleségével beszélget főzés közben. “Úgy tudom, már építik a díszletet, szervezik a vendégeket, összesen tizenkettőt. Zsuzsa háziasszonyként együtt süt-főz a vendégekkel, miközben kérdezgeti őket a politikáról, a mindennapjaikról és persze a feleségeket politikus férjükről is. Elég nagy nevekkel számolnak, minden politikai oldalról, így Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó, valamint Rogán Cecília mellett Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára is a tervezett vendégek között van” – mondja a bennfentes.

A lap megkérdezte az ATV-t, mit szólnak ahhoz, hogy új igazolásuk még be sem tette a lábát az ajtón, már a konkurenciának dolgozik, ám a csatorna megértő, sőt.Demcsák Zsuzsa ősszel érkezik a csatornához. Mi addig is örülünk minden olyan műsornak, amely tovább növeli Zsuzsa népszerűségét” – fogalmazott Németh Szilárd vezérigazgató.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top