Sztárok

Survivor-románc: Alexandra és Feri hamar egymásra talált

Már az első adásban látszott: Survivor Alexandra és Feri között forr a levegő. A fitneszvilágbajnok lány elmondta, szereti az olyan határozott férfiakat, mint Feri.

Survivor Alexandra ismerős lehet a tévénézőknek, hiszen a 28 éves lány sok minden más mellett fitneszvilágbajnok is, a közösségi oldalát pedig több tízezren követik. Az RTL Klub legújabb realityjének első adásában már kirajzolódtak az erőviszonyok, ahogyan az is, hogy ki milyen kapcsolatot ápol a másikkal. Alexandra és Feri hamar egymásra találtak. 

Survivor Alexandra: hamar egymásra találtunk Ferivel

“Feri egy határozott, férfias, túlélő típus, pont olyan, mint amilyet a való életben is keresek – kezdte az NLCafe.hu-nak Alexandra. – Már a játék elején éreztem, hogy közelebb kerülünk egymáshoz, hiszen hasonló tulajdonságokkal rendelkezünk. Mindketten sportolunk, kitartóak vagyunk, és utálunk veszíteni. Alapvetően nagyon közvetlen vagyok, de akinél érzem, hogy nem nyit felém, annál én sem próbálkozom. Nos, Feri nyitott volt, így hamar megtaláltuk a közös hangot” – mondta a Survivor “jó csaja”. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top