Sztárok

Megmutatta szerelmét a VB bronzérmes Kozma Dominik

A vizes VB legnagyobb felfedezettje, Kozma Dominik már sokat beszélt szerelméről, Zsófiról, de most meg is mutatta menyasszonyát a közösségi oldalán.

Kozma Dominik megnyerő személyiségével és vicces nyilatkozataival hamar belopta magát a magyarok szívébe. A VB-bronzérmes úszó egész nyáron edzett, de a világbajnokság után volt pár napja a nyaralásra: Olaszországban voltak szerelmével és baráti társaságukkal. A vakációról egy fotót is posztolt, amelyen gyönyörű menyasszonyával pózol, ma pedig újabb közös kép került fel a közösségi oldalára.

Azóta már beszélt is szíve választottjáról és jövőre tartandó esküvőjükről, amit az Európa-bajnokság utánra terveznek. „Egyelőre nem fixáltunk  dátumot, pontos részleteket, de persze tisztában vagyok vele, hogy Zsófi alig várja, hogy elkezdhesse szervezni az esküvőt” – mondta a BEST magazinnak Dominik, aki szintén aktív részvevő szeretne lenni a tervezésben, de előtte minden erejével az Eb-re koncentrál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top