Sztárok

Wolf András pajzán beszólással biztatta a versenyzőjét a Séfek séfében

A Séfek séfe egyre nehezebb feladatok elé állítja a versenyzőket. Ma a Street Food, vagyis az utcai kaja lesz a fókuszban. A fekete csapat megküzd az elemekkel, Wolf András pedig mindent megragad, hogy segítsen a csapatán.

A verseny egyre élesedik a Séfek séfében, és minden nappal közelebb vagyunk a döntőhöz. A plusznyomást pedig a játékosok is érzik. Bár a séfek nem tudnak belenyúlni a munkájukba, minden lehetséges módon támogatják őket: ha kell, kiabálnak velük, ha kell, türelmesen kezelik őket. Wolf András, aki nemrég a gyerekeit is megmutatta a követőinek, egy új szintre helyezte a jó instrukciókat.

 Christiannak meggyűlt a baja a tésztagyúrással, és mivel Wolf András nem nyúlhat bele, különböző módokon próbálta motiválni. „Csak úgy, mint a női mellet!” – mondta a versenyzőnek a séf, aki nemrég bevallotta, mi keseríti el a legjobban. Ez az instrukció hatalmas löketet adott Christiannak, így gyorsabban befejezte a dolgát. Hogyan sikerült neki? Azt a ma esti adásban, 18:55-től a nézők is láthatják. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top