nlc.hu
Sztárok

Wolf András a gyorséttermekről

Megdöbbentő titkot árult el magáról Wolf András

A sztárséf nemcsak arról lebbentette fel a fátylat, hogy milyen gyakran főz a családjának, de a gyorséttermekkel kapcsolatban sem rejtette véka alá a véleményét.

Szókimondó, következetes, maximalista séfként ismerhette meg az ország Wolf Andrást. A sztárséf kendőzetlen őszinteséggel mesélt arról is, ki viszi otthonában a konyhát.

Wolf András

Wolf András odahaza átengedi a feleségének a konyhát – Fotó. Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Természetesen a feleségem, ő főz. Persze néha én is főzök otthon, de nem ez a jellemző. Általában mindenki izgul, amikor nekem kell főzni, pedig nagyon hálás vendég vagyok. Mikor a feleségemmel, Andival összekerültünk az anyósom megkérdezte tőle, hogy mi a kedvenc ételem. Azóta mindig van majonézes krumpli az ünnepekkor és nekem ez olyan jól esik. Ez a kedveskedés, hogy nekem főznek, én ezt nagyon szeretem” – mondta a 95.8 Sláger FM-en Wolf András, aki ugyan a munkában a gasztronómia legmagasabb szintjét hozza, a hétköznapokban azonban megengedőbb.

Nem csinálok ebből titkot, hogy én is járok gyorsétterembe. Néha még jól is esik. Alkalomszerűen van ez, de pont úgy viszonyulok ehhez, mint bármelyik másik ember. Nálunk is volt már erre példa, hogy a fiaim meccse után, délután háromkor, amikor már mindenki rettentő éhes volt betértünk az egyik egységbe enni. (…) Egyszer – amikor a Séfek séfe épp ment a TV-ben – betértünk egy ilyen egységbe és láttam, ahogy összesúgnak a hátam mögött, hogy ilyen helyen eszem. Ettől egy kicsit rosszul éreztem magam, de úgy vagyok vele, hogy mindennek megvan a helye és az ideje, nagy ritkán egy ilyen gyorséttermezésnek is” – árulta el a Hétköznapi példaképek, nem hétköznapi történetei című műsorban Wolf András.

Olvass még Wolf Andrásról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top