Sztárok

Demcsák Zsuzsa interjút adott, mindent elmesélt

Nagy nyilvánosságot kapott Demcsák Zsuzsa felmondása, ő maga eddig csak egy rövid közleményben tudatta, mi történt az ATV-nél. Ma reggel viszont interjút adott.

Az Egyenes Beszéd című ATV-műsorban Demcsák Zsuzsa Szanyi Tiborral készített interjút, és pillanatok alatt ízekre szedték a felvételt. Mindennek közel egy hete, és Demcsák Zsuzsa tegnapi felmondása véget vetett a találgatásoknak és lényegében az egész balhénak. 

Demcsák Zsuzsa most tiszta vizet öntött a pohárba

Demcsák Zsuzsa interjút adott, miután felmondott az ATV-ben

Sok minden bulváros túlzás volt, például, hogy Demcsák körül elfogy a levegő, hogy utálják a munkatársai, és eleve sztárnak hitte magát, ma reggel pedig a Rádió1 reggeli műsorában Balázsék felhívták őt magát, hogy mondja el a saját szemszögéből a történetet. 

Sebestyén Balázs rákérdezett, mi igaz abból, hogy kóros fáradtságra hivatkozva a műsorvezető maga kérte a szerződése felbontását.

„Pár napig talán még menni fog ez a címlapokon, de láttam, hogy megkérdőjelezték, mi az a kóros fáradtság. Nem tudtam, hogy címlapon vagyok, csak a neten néztem meg, mert reggelente azért magamra keresek, ami nem egy jó dolog” – kezdte Demcsák Zsuzsa, aki arról is olvasott, hogy kedden ő maga nem ment be a főnökéhez egyik találkozóra sem, mert bujkált. 

Nekem időpontom maximum a dokihoz volt, mert voltak olyan rohamaim, amiket ki kellett vizsgáltatni. Mert hozzá vagyok szokva azért nagyon sok mindenhez, de amit kaptam, az nekem is sok volt. 

Ezt az ATV-nél is tudták, szerdára volt eleve a megbeszélés, addig Demcsák több e-mailt is váltott a főnökeivel. Mire a találkozóra sor került, addigra pedig már biztos volt benne, hogy nem egy-két hónap pihenőt akar, hanem teljesen ki akar szállni az egészből. Sebestyén Balázs utalt is rá, hogy Demcsák maga vállalta túl magát, és ezt a műsorvezető is elismerte. Állítása szerint ő az a fajta ember, aki nem tud nemet mondani, ezért az Egyenes Beszéd mellett igent mondott a reggeli műsorra is, amikor felkérték, pedig régóta kóros alvászavarral küzd.

Gondoltam, becsülettel végigcsinálom, de pont a reggeles első hétfőn ott én egy magánéleti zűrbe keveredtem, ami még jobban megviselt, és álmatlan, átsírt éjszakák után voltam. Amikor első nap mentünk az akkori szerelmemmel az ATV-be, neki mondtam, hogy figyelj, ezt nem fogom bírni… Akkor kellett volna kiszállni.

A Rádió1 műsorában megkérdezték, hogy tényleg bulizni volt-e előző éjszaka, és kiderült, hogy Demcsák Zsuzsa a magánéleti gondja miatt amúgy is megviselt volt, ezért bár összeült néhány régi ismerőssel, hamar távozott onnan.

Rossz lelkiállapotban voltam, mert előtte szakítottak velem.

A párja elvesztése jobban megviselte a műsorvezetőt, mint annak idején a válása, ami őt magát is meglepte, és amikor erről beszélt, sírás fojtogatta.

Itt meghallgathatod az egész interjút, ahol kitértek az alkoholproblémákra is:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top