Sztárok

Kerényi Miklós Dávid elbúcsúzott a Ninja Warriortól

A balettáncos jól vette az első akadályt, de aztán elbízta magát. Kerényi Miklós Dávidnak bejött a játék, jövőre is indulna.

Kerényi Miklós Dávidot eddig csak a balett- és operarajongó közönség ismerhette, pedig híres családból származik. Édesapja Kerényi Miklós Gábor azaz Kero, az Operettszínház művészeti vezetője, Kossuth-díjas művész, testvére, Máté pedig a színház oszlopos tagja. (Fun fact: a gyerekek Kero után vették fel a Miklós nevet.)

Fotó: TV2

Dávid most kipróbálta magát a TV2 Ninja Warrior vetélkedőjében, és bár kiesett a selejtezőn, nem csalódott magában. „Mindent elkövettem annak érdekében, hogy ne sérüljek le. Nagyon kellett koncentrálnom erre, mert a MÜPA-ban premierem lesz, amire sokat készültem” – mondta a verseny után.

Persze azért szívesen küzdött volna tovább: „Elkeseredtem, már csak azért is, mert pont az a gyakorlat, a falfutás sikerült, amitől tartottam, aminek annyira örültem, hogy nem koncentráltam a következő gyakorlatra. De nem baj, jövőre úja megpróbálom, akkor is szeretnék jelentkezni” – árulta el a Borsnak Dávid.

Így viszont édesapja nyugodtan alhat: Kerényi Miklós Gábor nagyon féltette fiát a Ninja Warriortól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top