Sztárok

Kevin Spacey miatt marad el Ridley Scott díszbemutatója

Bár csak jelentéktelen szerepe van Ridley Scott új filmjében a szexuális zaklatással megvádolt Kevin Spacey-nek, mégis lemondta a díszbemutatót a film forgalmazója a színész körüli botrányra hivatkozva.

Elmarad Ridley Scott új filmjének, A világ összes pénze című alkotásnak a díszbemutatója, jelentette be a film forgalmazója. A milliárdos emberrablásról szóló filmet az Amerikai Filmintézet Fesztiváljának zárónapján mutatták volna be, de a Sony úgy döntött, hogy Kevin Spacey miatt nem tartanak ünnepélyes premiert.

A filmben apró szerepet vállalt a szexuális zaklatási ügyei miatt reflektorfénybe került – amúgy meleg – Kevin Spacey is, aki miatt a Sony leányvállalata, a TriStar Pictures lemondta a díszbemutatót.

Közleményükben kiemelik, hogy egy nagyszerű filmet készítettek el, amely megérdemli a díszbemutatót, viszont a jelenlegi helyzetben nem lenne tiszteletteljes az ünnepély. Tisztelik az ügyben érintetteket, ezért az eseményt lemondták. 

Ettől függetlenül igazságtalanság lenne a film további 800 alkotójával szemben, ha végül teljesen a kukába kerülne, így az eredeti terveknek megfelelően fogják forgalmazni a mozik a filmet, amelyet december végén mutatnak be az Egyesült Államokban, míg Magyarországra január elején érkezik – tudta meg az Index.

A film egy igaz történetet dolgoz fel, a 16 éves John Paul Getty III elrablásáról szól. A fiúért váltságdíjat követeltek, és édesanyja igyekezett mindent megtenni, hogy milliárdos nagyapja kifizesse azt. Kevin Spacey a nagypapát alakítja a filmben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top