Sztárok

Berki Krisztián kiakadt a körülményeken Ázsiában

Berki Krisztián sosem gondolta volna, hogy egyszer ilyen körülmények között kell majd aludnia, és napokig nem tud fürödni.

Berki Krisztián másra számított, amikor igent mondott az Ázsia Expresszre. „Mivel ez egy tévéműsor, én azt hittem, hogy bekopogunk, befogadnak, és amikor kikapcsolják a kamerát, majd elvisznek minket egy luxusszállodába, ami a ne­vemhez méltó. Ez sajnos nem így történt” – kezdte a showman, akit nagyon meglepett, hogy hol kell aludnia, győzködte is a társát, Ambrus Attilát, hogy keressenek egy kicsit jobb szállást, de azt a választ kapta, örülni kell annak, ami van.

Ágy nem volt, amin Berki Krisztián nagyon kiakadt. A páros egyébként Lajosnak keresztelte a szállásadóját.

„Sosem gondoltam volna, hogy ilyen környezetben fogok valaha aludni. Az ellenségeimnek sem kívánom ezt a fajta életvitelt. Nagyon sajnálom, hogy ilyen mértékű mélyszegénység uralkodik a világ egyes helyein” – mondta Berki Krisztián, akit az is nagyon megviselt, hogy napokig nem tudott fürödni. „Abszolút tisztaságmániás vagyok. Naponta többször is tusolok. Megvan a higiéniai elvárás magammal szemben, csakúgy, mint a társadalommal vagy a kollégáimmal szemben is. Nem lehet arra felkészülni, hogy valaki négy-öt napig nem alszik, és közben az ötvenfokos hőségben folyik rólad a víz. Igazából átléptem a koszosságnak egy olyan szintjére, amikor a bőröm már önmagát tisztította. Amikor már nem lehet valaki koszosabb” – mondta a Borsnak Berki.

Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top