Sztárok

Vasvári Vivien ruhája belátást enged

Második gyermekét várja, mégis veszettül szexi képet posztol Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplője.

November 17-én még az rémhír járta körbe a hazai sajtót (így mi sem mentünk el mellette), hogy feljelentették Vasvári Vivient. Akkor a következőt írtuk: Luxus Vivit telefonon hívták a rendőrségről, hogy fáradjon be kihallgatásra. „Megállt bennem az ütő, mert nem voltak hajlandóak elmondani, hogy mit csináltam. Aztán amikor bementem, akkor tudtam meg, hogy feljelentettek” – mesélte a Borsnak a modell.

Vasvári Vivien luxusautóját még a nyáron filmezték le az M7-es autópályán, amint a dugót kikerülve, vészvillogóval száguld a leállósávban Budapest felé. A felvételt egy szabályosan haladó autós műszerfalán elhelyezett kamera rögzítette, a sofőr ennek alapján jelentette fel Vivient. A lány elismerte, valóban az ő kocsija látható a képeken. 

Eltelt egy hétvége, mióta ez a hír napvilágot látott, hát spongyát rá, a Feleségek luxuskivitelben szereplője tett is róla, hogy feledjük. Felmerül a kérdés:

mi az, amivel e súlyos közlekedési kihágás felülírható? 

Na,  

na, 

na, 

na, mégis micsoda? 

Szóval? 

Elég lesz egy kép, mutatjuk: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top