Sztárok

Íme, az első közös kép Pumped Gabóról és új szerelméről

Pumped Gabo és Luna a történtek ellenére boldog párkapcsolatban élnek. Eddig titkolták a szerelmüket, de most végre egy közös képet is megosztottak a rajongókkal.

Pumped Gabo és Sebestyén Ági egykori kapcsolata eléggé hektikusnak nevezhető: a kamerák előtt veszekedtek a Pumpedékben, majd utána egy forró ágyjelenet következett, ami után szent volt a béke. A fitneszmodell azonban megelégelte egykori párja folyamatos félrelépéseit, és otthagyta. Bár egy ideig heti egyszer összejártak, most már egyáltalán nincs közük egymáshoz. Ági boldog egy másik férfi, VV Lóri oldalán, Gabo pedig összejött Lunával, habár ez a Somával való barátságának végéhez vezetett. Az egykori ÉNB-s most egy képet is posztolt új párjával. 

„A mai napon Pumped Gabo beköltözött a dzsungelbe és itt hagyta a civilizációt. Nagyon fog hiányozni” – írta a képhez Luna, aki szavazatokat próbál gyűjteni új párjának. Gabo egyébként egy korábbi videónkban azt mondta, nagy kihívás neki a Celeb vagyok, ments ki innen!, de mindent megtesz, hogy utolsóként jöjjön haza a dzsungelből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top