Sztárok

Megyeri Csilla párját meg kellett műteni

Rossz hír érkezett az Ázsia Expressz egyik szereplőjéről, Molnár Zsoltról. Megyeri Csilla vőlegényét műteni kellett, a gyűrűsujja tört el.

Megyeri Csillának az Ázsia Expressz-beli szereplésével sikerült elhagyni a „rusnyázós műsorvezető” jelzőt, hiszen kitartásával és emberségével sokaknak példát mutathat szerelmével, Molnár Zsolttal együtt. A szerelmesek remekül szerepelnek a műsorban, a legjobb négy pár között vannak már. Csilla és Zsolti is belefogytak a nagy kalandba, és több kisebb baleset is érte őket. Bár már itthon vannak, egy újabb szerencsétlenség érte őket: Zsoltinak eltört az ujja, egyből műteni kellett. 

„A pici Babámat megműtötték a hétvégén, szóval rohantam haza hozzá, hogy mellette lehessek. Meg kellett műteni az ujját, pontosabban: a jobb kezén, a gyűrűsujját – mondtam is, hogy ez egy jel. Erre Zsolti: látod, gyorsan meg is csináltattam. Imádom a humorát!” – írta a fotóhoz Csilla, aki nemrég azt is elárulta, mikor jön náluk a baba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top