Sztárok

Selena Gomez kihagyta a melltartót

Persze, az énekesnő sosem a visszafogott öltözködéséről volt híres.

Emlékeztek arra, hogy mit csinált Selena Gomez még kislányként, 2002 és 2004 között? Ha nem, mutatjuk is: a Barney című gyereksorozatban barátkozott egy lila dinoszaurusszal. 

Az énekesnő azóta világszerte ünnepelt sztár lett, rendszeresen köszön le a címlapokról. Legutóbb például lupuszát vette górcső alá a sajtó. Történt ugyanis, hogy rajongói fennakadtak azon, hogy keveset törődik velük (értsd: ritkásabban használja közösségi oldalait), mígnem posztolt egy képet, és megjelentek a címlapok, hogy: 

Selena Gomeznek veseátültetésre volt szüksége.

„A rajongóim közül sokan kérdezték, hogy miért vonultam vissza az utóbbi időben, és miért nem promóztam az új zenémet, amire egyébként nagyon büszke vagyok – írta. – Nemrég kiderült, hogy a lupusz miatt sürgősen vesetranszplantációra van szükségem, ebből lábadoztam. Alig várom, hogy megosszam veletek, hogy miken mentem keresztül az elmúlt pár hónapban, addig is szeretném megköszönni a családomnak és az egész orvosi csapatnak mindazt, amit megtettek értem az elmúlt időben. És végül, nem tudom szavakba önteni, hogy mennyire hálás vagyok a barátnőmnek, Francia Raisának. Egy olyan ajándékot adott nekem, amit nem tudok eléggé megköszönni: az egyik veséjét. Nagyon szeretlek, tesó!”

Gomez azóta egyre jobban van, elég megnézni legutóbbi képét: kicsattan az erőtől és a boldogságtól, és még a melltartót is elhagyja: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top