Sztárok

Alaposan megváltozott a Reszkessetek, betörők! Kevinje, Macaulay Culkin

Lényegében mindenki leírta a Reszkessetek, betörők! gyereksztárját az elmúlt években, és lemondott róla, ami Macaulay Culkin állapotát tekintve nem meglepő – de csoda történt.

Idén úgy tűnt, hogy Reszkessetek, betörők! nélkül maradunk, de Kevin lesz karácsonykor is, sőt, egyből két este is nézhetjük Macaulay Culkin alakítását. A színésszel nagyot fordult a világ az elmúlt évben, és a legújabb filmje lehet a nagy visszatérése, amire régóta várt. 1990-ben, vagyis pontosan 27 évvel ezelőtt a Reszkessetek, betörők! megjelenésekor óriási karriert jósoltak neki, az egyik legtehetségesebb gyerekszínésznek tartották, de nem volt olyan fényes diadalmenete, mint amilyenre számítottak a filmesek. Az egykori cuki kisfiúból egy zűrős kamasz, majd zülött felnőtt lett, aki néhány éve olyan rossz állapotban volt, hogy azt gondolták, csak hónapjai vannak hátra. 

Ez volt 2012-ben: 

Macaulay Culkin nem is hasonlított a Reszkessetek, betörők! Kevinjéhez

Kicsit ijesztő volt akkor is, amikor két évvel ezelőtt egy Reszkessetek, betörők! paródiát leforgattak Culkinnal. Bár már lényegesen jobban nézett ki, mint a korábbi címlapokon.

Éppen ezért örültünk, amikor idén megláttuk, milyen jó formában van Macaulay Culkin, aki a rajongók így képzeltek el felnőtt Kevinként

A Reszkessetek, betörők! Kevinje 27 éve, majd zűrős felnőttként és végül Macaulay Culkin 2017-ben

Nézd vissza a Reszkessetek, betörők! Kevinjének átváltozásait videón: 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top