Sztárok

Hosszú Katinka már az úszószövetségre is berágott

Elmarad az egyeztetés az úszószövetség elnöke és Hosszú Katinka között, mert kitudódott nem hivatalos találkozójuk, ezért azt az olimpiai bajnok lemondta.

Miután kitudódott, hogy Hosszú Katinka ma egyeztetett volna Wladár Sándorral, a Magyar Úszó Szövetség elnökével arról, hogy a többszörös olimpiai bajnok úszónő továbbra is edző-férje, Shane Tusuppal dolgozik tovább, vagy esetleg új trénerrel kívánja-e folytatni karrierjét, a találkozót Hosszú Katinka lemondta.

A találkozó tényét a MÚSZ közleményben cáfolta, ám a sportághoz és az Iron Aquaticshez közelállók is tudtak a mai egyeztetésről – írja a Bors.

Hosszú Katinka | MTI Fotó: Illyés Tibor

Az nem tetszett Katinkának, hogy kitudódott az időpont. Ő önjáró, nem lehet neki megmondani, hogy mikor hová menjen. Ez szokatlan Magyarországon, talán ezért sem tudják a MÚSZ-nál, hogy mitévők le­gyenek. Ezért kommunikálnak összevissza. Az ország legnépszerűbb és legeredményesebb sportolója túlnőtt a szövetségen, jelentős kormánytámogatást élvez. Megkapta a Duna Arénát, most pedig úszóakadémia épül neki. Ha erőből próbálna a szövetség Katinka fölé kerekedni, abból a MÚSZ jönne ki rosszul, hiszen az egész ország, még a miniszterelnök is a bajnoknővel van

– fogalmazott a Borsnak egy Iron Aquaticshez közel álló személy.

Sós Csaba szövetségi kapitány korábban a Digi Sportnak azt nyilatkozta, tett arra kísérletet, hogy találkozzon Hosszú Katinkával, csak a sportolón múlik, hogy akar-e egyeztetni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top