Sztárok

Trófeáit keresi a csődbe ment Boris Becker

Egyre nagyobb bajban van az egykori teniszcsillag Boris Becker, aki most elkótyavetyélt trófeái után indított közösségi nyomozást. A legendás játékos tavaly jelentett csődöt, a trófeái eladásából fizetné ki hitelezőit, de a kupák nincsenek sehol.

Tavaly nyáron jelentett csődöt a többszörös Australian Open- és Wimlbedon-győztes Boris Becker, aki tartozásait a pályafutása alatt megnyert trófeák eladásából fizetné ki, de 14 kupáról azt sem tudja, hogy hol van.

Az elvesztett ereklyék között van két Australian Open– és három Wimbledon-trófea, valamint az 1992-ben nyert olimpiai aranyérme is.  

Live bei @angie.kerber ! @eurosport

Boris Becker (@borisbeckerofficial) által megosztott bejegyzés,

Becker szerint  trófeáit kiállításokra adta oda a német szövetségnek és az All England Clubnak, ez után tűnhettek el, viszont a wimbledoni és az ausztrál torna szervezői közölték, nincsenek náluk a díjak, ahogyan a német teniszszövetség és a és a Tennis Hall of Fame sem őrzi őket.

Boris Becker ezért a nyilvánossághoz fordult, és felhívásban kéri azokat, akik tudnak a trófeái hollétéről, hogy jelentkezzenek.

Boris Becker egykori német teniszező az ausztrál nyílt teniszbajnokság leendő női és férfi győztesének járó kupák bemutatásán Melbourne-ben 2018. január 15-én, a bajnokság kezdőnapján. (MTI/EPA/AAP/Dean Lewins)

A teniszcsillag szerint csak a három wimbledoni trófeáért akár egymillió eurót is kaphat – írja az Index.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top