Sztárok

Kínos nudizós kalandjáról mesél Som-Balogh Edina

Nagy álma vált valóra Som-Balogh Edinának és a férjének, Som Krisztiánnak, amikor eljutottak a Maldív-szigetekre. A nudista kalandot viszont ma már kihagynák.

Bármennyire is kínosnak érzi, azért Som-Balogh Edina elmesélte a Pénzt vagy éveket! legutóbbi adásában, milyen kalandban volt részük a férjével, Som Krisztiánnal. Mint mondta, mindkettőjük álma volt, hogy eljussanak a Maldív-szigetekre.

„Úgy döntöttünk, hogy egy kis homokdűnére is elmegyünk, és ott Ádám és Évaként, szabadon, ahol senki nincsen, az óceán közepén elleszünk” – kezdte a színésznő, akinek a nudista kalandja nem sikerült túl romantikusra, sőt! Egy csónakkal vitték őket a kis szigetre, és amikor kiszálltak, adtak nekik egy kis elsősegélycsomagot, kötszerekkel és krémekkel. 

Som-Balogh Edina és Som Krisztián ma is sokat romantikáznak, erről néha a színésznő posztol

„Nézegettük, és láttuk, hogy a dobozokon vannak sebek, meg sérülések, szóval gondoltuk, hogy majd arra kell, ha valakinek valami problémája akad. Bár, hogy egy homokdűnén mi, azt nem tudtuk.”

Miután kipakoltak, elindultak fürdeni, és akkor ugyan látták a vízben a medúzákat, de Edina férje úgy gondolta, hogy azok már nem élnek, és nogha a színésznő inkább óvatos volt, Krisztián belesétált a vízbe. 

„A következő percben az egész teste tele volt ilyen rikító kék medúzákkal, ugrált össze-vissza és csapkodta, én meg hirtelen nem tudtam, mi történt. Ahol lecsapta magáról, ott is szétmarták, szóval az egész kis kalandunk azzal telt, hogy én röhögve kenegettem, mert én mindig nevetek, de nem azért, mert nem sajnáltam. Aztán mentünk vissza a hotelbe, szóval jó buli volt.”

Som-Balogh Edina a férje, Som Krisztián nászúton készült fotóiból néhányat megosztott a Facebook oldalán még korábban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top