Sztárok

Mádai Vivien majdnem megvakult

A kollégiumi évek során történt a baleset, melynek következtében majdnem odalett Mádai Vivien látása.

A Pénzt vagy éveket! adásaiban elhangzó celebsztorikon edzett tévénéző már meg sem lepődik, hiszen túl van a Való Világon vagy éppen az Édes életen. Som-Balogh Edina nemrég kínos nudis élményekről beszélt egy adásban, Völgyi Zsuzsi pedig a „kéróra menésről”. A mostani bejegyzésben tárgyalt rész vendége Mádai Vivien volt, aki egy koleszos időből származó történettel rukkolt elő, a sztori csattanója, hogy majdnem megvakult. De mitől? 

„Volt egyszer egy napszemüvegem, ami eltört… – kezdte Mádai. – Úgy gondoltam, hogy én ezt megjavítom pillanatragasztóval. És hát be volt száradva a pillanatragasztó. A kollégiumi szobában voltam.” Mádai elmondja, hogy tudta, hogy annak ki kell jönnie, mire Kasza (egykor sikeres muzsikus volt) kontráz is, hogy „ki kell annak jönnie, ki kell annak jönnie”, Mádai pedig a sztori folytatásában közli, hogy kiszúrta a tubust. „Belefröccsent a szemembe, három napig kórházban ápoltak” – zárja le a sztorit, amihez Kasza természetesen hozzáfűz. Tekerd a végére: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top