nlc.hu
Sztárok
Teória Gyurta Dani és Cserpes Laura szakításáról

Teória Gyurta Dani és Cserpes Laura szakításáról

Január második felében kiderült, hogy Cserpes Laura és Gyurta Dani közel másfél év után szakítottak. De mi lehet a szakítás mögött?

A Bors mai cikke boncolgatja Cserpes Laura és Gyurta Dani szakítását. Azt írják, hogy bár az énekesnő január közepén még közös fotót posztolt a szerelmével, úgy tudni, ez már csak felidézése volt a szép románcnak. Gyurta Da­­ni vizes képein korábban fel-felbukkant Laura is, de a szakítás óta nem posztolt semmit, ami szerelmi bánatra utalna. Ellentétben a szőke szépséggel, aki látványosan szenved. Közösségi oldalán egyre inkább az összetört szívű Laurát mutatja.

A Bors kereste Cserpes Laurát és Gyurtát is, akik továbbra is mély hallgatásba burkolóztak a szakításukkal kapcsolatban, még szerencse, hogy Gelsei Bernadett párkapcsolati specialista segített nekik megfejteni a helyzetet, e szerint Laura viselkedéséből jól kivehető, hogy ő éli meg nehezebben az elválást. „Egy párkapcsolatban valamelyik fél mindig jobban szeret, mint a másik. Ha szakításra kerül a sor, ő nagyobbat is sérül – mondta Gelsei Bernadett. – Ez a gyász és az elköszönés folyamata is lehet, de az is, hogy reménykedik a folytatásban, és még nem sikerült elfogadnia a tényt: valami véget ért. Ez megérintheti a fiút, ha nem volt elég biztos a döntésében, de az is lehet, hogy idegesíti, vagy abszolút helyén kezeli a dolgot – vélekedett, majd rávilágított, hogy Gyurta Dani inaktivitása nem jelenti azt, hogy nem szenved: – A férfiak nem szeretnek ilyeneket megosztani, magukban rendezik el ezt, de ez nem egyenlő azzal, hogy nekik könnyű.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top