Sztárok

Újra filmet forgatna Harvey Weinstein

A kegyvesztett producer egy dokumentumfilmmel térne vissza.

Dokumentumfilmmel térne vissza a filmezés világába Harvey Weinstein – derült ki a The New York Times cikkéből.

A kegyvesztetté vált, egykor Hollywood legnagyobbjai közé tartozó producer hozzá közel állók szerint már el is kezdte előkészíteni a filmet, amelyet élete legnagyobb kihívásaként jellemzett, és amellyel megalapozná a visszatérését. A lap szerint Weinstein egy egész sor producerrel konzultált már arról, hogyan tudná a legjobban elmondani a történetét. Ugyanakkor egyelőre nem világos, hogyan válhatna film az elképzelésből, mivel – érthető módon – senki nem szeretne vele dolgozni.

Az első hírek még arról szóltak, hogy Weinstein saját magáról készítene dokumentumfilmet, azóta azonban kiderült, hogy az Egyesült Államokban tomboló opioid válságot választotta témaként.

Harvey Weinsteint 2017 októbere óta többtucatnyian vádolták meg szexuális erőszakkal: köztük olyan hírességek is, mint Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie vagy Kate Beckinsale. A Szerelmes Shakespeare és a Ponyvaregény producerét azóta az Amerikai Producerek Céhe és az Akadémia is kizárta soraiból, cége, a Weinstein Company pedig csődbe ment.

Bár Weinstein ügyvédein keresztül továbbra is tagadja a szexuális bántalmazásokról szóló vádakat, az elmúlt időszakban egy kizárólag férfiakat fogadó intézményben kezeltette magát, ahol korábban a szintén zaklatással vádolt Kevin Spacey-t és Tiger Woodsot is kezelték.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top