Sztárok

Kiderült, mitől retteg Bangó Margit

Az Emilio Família ezúttal Akasztóra látogatott egy televíziós felvételre, ám nemcsak a munkára, hanem a kikapcsolódásra is jutott idő. A horgászat közben kiderült, mitől retteg a Kossuth-díjas művész, Bangó Margit.

Akasztóra visz az Emilio Família útja a Drága családom mai adásában, ahol Bangó Margit és Emilio egy televíziós felvételen vesznek részt. Azonban nemcsak a munkának szentel időt a család, hanem új hobbijának, a horgászatnak is hódolnak az akasztói tónál. Először Emilio próbálkozik meg a horgászattal, miközben Tina lelkesen segédkezik a csalikkal. Bár a csalik nem élők, megszólalásig hasonlítanak a csontik élő változatára, amitől, mint kiderül, Bangó Margit retteg.

„A Mama retteg minden csúszómászótól, szinte minden olyan állattól, aminek nincs lába. Ezért is gondoltam, hogy kicsit megtréfálom ezekkel a műcsalikkal. Jól tippeltem, amint közelítettem felé, azonnal szörnyülködött, és menekülőre fogta” – mondta Jelinek Tina, akinek tréfáján Bangó Margit kevésbé nevetett, inkább szörnyülködve menekült a műcsontik elől.

„A világból is ki lehet üldözni ezekkel a lényekkel. Rosszul vagyok tőlük, azt érzem, hogy ha csak meg kéne egyet is fognom, szörnyethalnék” – mondta a művésznő, aki a horgászatot azonban nem hagyta ki emiatt. „A nagypapám sokat horgászott, én pedig gyakran vittem le neki az ebédet a vízpartra. Volt, hogy fűzfából készített nekem pecabotot. Nagyon szerettem azokat az időket” – mondta Bangó Margit.

Hogy végül fogott-e bármit is az Emilio Família, kiderül ma 21:00-tól a Sláger TV-n.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top