Sztárok

Megpróbálták derékba törni Bangó Margit karrierjét, velős választ adott

Bangó Margit utolsó nagykoncertjére készül. A koncert szervezése közben arról nosztalgiázott, hogyan próbálták meg anno derékba törni a karrierjét.

Az idén 70. életévébe lépő Bangó Margit úgy döntött, méltó módon koronázza meg munkásságát, méghozzá egy arénás nagykoncerttel. Erre az eseményre nemcsak zenész kollégáit, barátait – Kökény Attilától Takács Nikolaszon át – de a Gipsy Kingst is meghívta az énekes. A szervezés minden idejét leköti, ám közben saját pályája rögös momentumairól is mesélt.

„A pályám elején szinte meghúzódtam egy sarokban, de azt sosem hagytam, hogy a tehetségem elnyomják. Már akkor éreztem a közönség, a rádiók, televíziók szeretetét, de voltak olyan kemény gátak, amikre álmomban nem gondoltam volna. Mindig is azt gondoltam, hogy az akkor a pályán lévő nagy énekesek inkább támogatják majd a kezdő tehetségeket. Helyette ott tettek keresztbe, ahol csak tudtak” – emlékezett vissza a Drága családomban Bangó Margit, aki 18 évesen Brüsszelbe ment dolgozni, ahol közel 5 évig maradt. Hazatérésekor alig várta, hogy itthon is színpadra léphessen, azonban ezt többen próbálták megakadályozni.

,,Nem tudják elnyomni a tehetségedet” – mondták Bangó Margitnak (Fotó: MTI / Soós Lajos)

„Az Országos Rendező Iroda, több mint 200 fellépési lehetőséget adott az első évben. Elképesztően boldog voltam! Azonban a turné előtt egy héttel felhívtak, hogy mégsem jön össze. Nagy nehezen elárulta a szervező, hogy egy-két nagy előadó azt mondta, ha én megyek, ők nem jönnek. Végtelenül elkeseredtem, egy pillanatra meg is bántam, hogy nem maradtam kint. Végül nagy nehezen elindultak a fellépéseim egy másik szervező segítségével. Az egyik fellépésre Feleki Kamill-lal közösen utaztunk, aki azt mondta: a tehetség olyan, mint egy labda. Lenyomják a víz alá, de az valahol fel fog jönni. Nem tudják elnyomni a tehetségedet! Feleki Kamill mindvégig biztatott, azt mondta, nekem kivételes tehetség adatott meg, ne hagyjam magam. Ez adott erőt akkor, amikor már majdnem abbahagytam az egészet” – vallotta be a Sláger TV-n ma 20:55-től látható epizód kapcsán Bangó Margit. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top