Sztárok

Újabb teóriák VV Fanni eltűnéséről

Tovább csepegteti a nyomozás és a tanúvallomások részleteit az előzetesben ülő B. László volt ügyvédje. Szerinte VV Fanni teste sosem kerül elő.

Az ügyvéd, dr. Brodmann Péter múlt héten adta elő részletesen, mit csinált az előzetesben ülő B. László VV Fanni eltűnésének napján. Az ügyvéd – aki egyébként a gyanúsított nagybátyja – azt állítja, B. segíteni érkezett Fanni lakására, az ájult, alélt lányhoz pedig azért nem hívott mentőt vagy rendőrt, mert „nem akarta, hogy bajba kerüljön”.

A lány lakásán B. Erika nyitott neki ajtót, aki instruálta a férfit, hova vigyék Fannit. Állítólag így került a fiatal lány B. László autójába, és ekkor készített róla képet a lakópark biztonsági kamerája. A férfi állítása szerint kitette Fannit a megadott helyen, és elhajtott.

„Szerintem legalább négyen, három férfi és egy nő is szereplő ebben az ügyben. És az is sokatmondó, hogy a mai napig nem találták meg a holttestet, pedig percről percre, minden állomását le tudták követni az eseményeknek. Ez nem véletlen. Egész egyszerűen szerintem nincs holttest, mert a lányt külföldre vitték” – állítja az ügyvéd a Borsnak.

Dr. Brodmann már nem védi B. Lászlót, a rendőrök tanúként tekintenek rá a további eljárás során. Azonban kihallgatására még mindig nem került sor, és DNS-mintát sem vettek még tőle.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top