Sztárok

Képek Zámbó Jimmy egyetlen unokájáról

Zámbó Jimmy középső fia, Szebasztián sokszor gondol arra, milyen jó lett volna, ha édesapja találkozik az unokájával. Ez sajnos már nem lehetséges, de szeretné azokat az értékeket átadni a fiának, amiket apjától vett át.

Zámbó Jimmy középső fia, Szebasztián 17 évvel édesapja halála után ugyanúgy tartja a kapcsolatot a rajongókkal, mint azelőtt. Zámbónak lenni kötelezettségekkel jár – vallja a Király fia. Most, hogy már ő is apa, azt mondja, az lenne a legnagyobb kincs, ha a fia, Noel találkozhatna a nagypapájával. 

„Arra nevelem a nyolcéves fiamat, Noelt, amire engem tanított apu. Legyen önmaga, álljon ki az igazáért, a szíve vezérelje, és ami ugyancsak fontos: azért mert Zámbó Jimmy a nagyapja, ne várjon előnyt soha senkitől” – kezdte a Story magazinnak Szeba, akinek nagyon fontos, hogy Noel tisztában legyen vele, mekkora ember volt a papája.

Apu képei között cseperedett fel, velünk hallgatja a dalait, ül a székében. Emlékszem, kicsi korában hány puszit adott a fényképre… Sokat mesélek neki apuról, annak ellenére, hogy személyesen nem találkozhatott vele, roppant büszke rá. Azon vagyok, hogy méltó legyen a Zámbó névre.

Folytatás és még több kép a ma megjelent Story magazinban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top