Sztárok

Megsérült Kiss Ramóna szerelme

3-4 hétig pihennie kell Kiss Ramóna vőlegényének, Lékai Máténak, miután sérülést szenvedett a kézilabda Magyar Kupa döntőjében.

Kiss Ramóna és Lékai Máté nemsokára összeházasodnak, és már a családalapítás is szóba került, ahogy azt a műsorvezető nemrégiben elárulta. A fiataloknak egyelőre mással kell foglalkozniuk, ugyanis Lékai Máté lesérült a kézilabda Magyar Kupa döntőjében, amit egyébként megnyert a Veszprém. A sportolót a kórházba szállítás után egyből operálni kellett, 3-4 hetes kihagyás vár rá. 

KUPAGYOZTES!!!!🏆

Lekai Mate (@lekaimate) által megosztott bejegyzés,

„Máténak egy szerencsétlen ütközést követően sérült meg a jobb hüvelykujja. A mérkőzés után a csapat irányítóját megvizsgálták a veszprémi kórházban, ahol az orvosok darabos törést állapítottak meg. A sérülés műtéti beavatkozásra szorult, amelyet hétfő délelőtt végre is hajtottak. Magyar válogatott játékosunkra várhatóan 3-4 hét kihagyás vár” – írja a handballveszprem.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top