Sztárok

Kerényi Miklós Gábor indulatkezelési terápián vett részt

Kerényi Miklós Gábor próbál visszatérni a köztudatba és a szakmájához, ezért terápiára is elment, hogy vissza tudja fogni dühkitöréseit.

A több zaklatási üggyel is vádolt Kerényi Miklós Gábor vehemens stílusát, kiabálását és időnként sértő kifejezéseit az érintettek dühkitörésként foghatták fel, de mint elmondta, ezek őt is mindig ugyanúgy megviselték, talán ezért is döntött egy dühkezelési tanfolyam mellett.

„Azért, hogy ezen a helyzeten javítsak, egy tízalkalmas terápián vettem részt. Ezt úgy kell elképzelni, hogy szakember segítségével hosszú beszélgetések folyamán elemezzük a konfliktust, hogy aztán sikerüljön azt máshogyan megoldani. Kíváncsi voltam, ezért mentem el” – mondta el a Blikknek Kerényi Miklós Gábor, aki azt is kijelentette, hogy bár viselkedését sosem a rosszindulat vezérelte, a jövőben mégis szeretné elkerülni a hasonló helyzeteket. „Fontos hangsúlyozni, hogy vezetőként sosem úgy kezeltem a konfliktusokat, mint a művészieket. Művészi helyzetekben ugyanis valóban nehezebben tudom irányítani az adrenalint, a temperamentumomat, hiszen minden idegszálammal azon dolgozom, hogy a darab tényleg magas szintű legyen” – mondta.

Kerényi Miklós Gábor – MTI Fotó: Kallos Bea

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top