Sztárok

Hódi Pamela Berkiről: „Nem tudtam rá férfiként nézni”

Újabb fejezet nyílt Hódi Pamela és Berki Krisztián vitájában – már nehéz fokozni az elhangzottakat, de mégis mindig van valami új, amit meg kívánnak osztani az emberekkel.

A napokban jött ki Berki Krisztián és Ambrus Attila botránykönyve, amelyben más hírességek alázása mellett a műsorvezető exét is a „szájukra vették”. A Viszkis kijelentette, ő mondta a barátjának, hogy hagyja ott Pamelát, amiért a modell eléggé kiakadt. Pár nappal ezután Ambrus nyílt levélben kért bocsánatot, hogy ismeretlenül kotyogott bele a kapcsolatukba. Ha ez nem lenne elég, további titkok derültek ki, amit már Hódi Pamela sem tudott szó nélkül hagyni. 

„(…) Elhagytam, mert nem tudtam rá férfiként nézni, elhagytam, mert minden mozdulata és szava hazugság volt, elhagytam, mert a tisztelet és becsület fogalma nem létezik számára, lehet az barát, család, üzlettárs, idegen! 
Azt gondolom, hogy nem tudta elfogadni, hogy hiába kért meg 2018. január 20-án is arra, hogy szüljek Neki egy kisfiút, a válaszom egyértelmű nem volt!” – írta Pamela sok más érdekesség mellett a közösségi oldalán. Ezek után felvetődik a kérdés, hogy mi ez a hirtelen nagy szerelem Mazsival, amikor a megismerkedésük előtt 1-2 héttel még a gyermeke anyjának könyörgött, hogy vegye vissza?!

Hódi Pamela és Berki Krisztián szakítása viharos volt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top