Sztárok

Szabó Zsófi elsírta magát: „Rossz anya lennék?”

Szabó Zsófi élete a kisfia körül forog. Még akkor is, ha heti egyszer eljár dolgozni, hiszen a kis Mendelt is gyakran magával viszi. Ezért azonban sok bántó kommentet kapott, amit eleinte nem tudott feldolgozni.

Szabó Zsófi kisfia decemberben látta meg a napvilágot – a kis Mendel eleinte hasfájásokkal küzdött, de édesanyja szerint azóta a legnyugodtabb kisbaba, akit valaha látott. A műsorvezető nem titkolt szándéka volt, hogy hamar visszatér a képernyőre: Szabó Zsófi heti egy alkalommal forgat a Story Extrában, ahova gyakran magával viszi a kisfiát. A gyors visszatérést azonban sokan nem nézték jó szemmel, így elég sok bántó kommentet kapott, amin ő is elgondolkozott. 

„Amikor először mentem vissza heti egy alkalommal dolgozni, egy-egy tévéfelvételre, műsorvezetésre, kaptam hideget-meleget. Hogy rossz anya vagyok, miért hagyom otthon a gyereket, satöbbi. És volt olyan, hogy ezeket annyira a szívemre vettem, hogy elsírtam magam: én tényleg rossz anya lennék? Ma már tudom, hogy nem vagyok az. Szóval most a családé és a kisfiamé a főszerep” – mondta Szabó Zsófi Feel Soul Goodnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top