Sztárok

Józan László elvesztette fiatal édesanyját

Józan László édesanyja tavaly hunyt el, de a színész eddig nem tudott beszélni a tragédiáról. Még mindig tart a veszteség feldolgozása, de igazat akar mondani.

Józan László az utóbbi időben sokat betegeskedett, ennek az is oka lehet, hogy nemrég elvesztette az édesanyját. A fiatal színész szülőföldje megsegítéséért dolgozik, és sokszor rákérdeznek, hogy büszkék-e rá a szülei. A Barátok közt szereplője mindig azt válaszolta, hogy igen, bár már csak az édesapja él. Józan László a Storyban mesélt édesanyja elvesztéséről először és utoljára. 

Laci éppen Amerikában nyaralt, amikor az édesanyja kórházba került, mert leállt a veséje. „Mire hazaértem, már négy hete kórházban volt, de anyu kérésére apuék kint nem értesítettek a bajról, reménykedtek, hogy a gyógyszerek talán segítenek. Rohantam haza Pestről Kárpátaljára. Anyu akkor éppen jól volt, örült, hogy kisfia hazaért, még ki is sminkelte magát” – idézte fel a lapnak Józan Laci.

Lassan múltak a percek, szörnyű kimondani, de látva szenvedéseit, és hogy csak olykor-olykor van magánál, gyorsítottam volna az idő múlásán. (…) Mintha kiléptem volna a testemből, csak tettem a dolgomat. (…) Öt kilót fogytam azon a héten, majd további ötöt… Az vigasztal, hogy anyunak szép élete volt. Dolgos, jólelkű, emberszerető asszony volt, aki kért tőle, annak mindig adott. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top