nlc.hu
Sztárok

Sztárbox

Kínos baki a Sztárboxban: Istenes Lászlót mondtak Józan László helyett

Horti Gábor mondott véletlenül rossz nevet.

Molnár Áron és Józan László mérkőzésének első másodperceiben történt a nyelvbotlás. A Sztárbox versenyzői éppen belekezdtek az összecsapásba, amikor Horti Gábor némileg összezavarodott a kommentátorállásban, a mondandója során ugyanis egy TV2-es sztár nevét mondta Józan helyett.

„Megérkezett a szegény fiú, a Molnár Áron, olyan szerényen jött be, semmi csillogás, koncentrált volt. És Istenes László… bocsánat, Józan László pedig egy kerékpárral érkezett” – javította ki magát Horti Gábor.  

A meccset végül Molnár Áron nyerte. 

istenes laci

Istenes László (Fotó: Instagram)

Kik jutottak a döntőbe?

A nők közül az elődöntőben vasárnap este Nyári Dia és Dobos Evelin mérték össze az erejüket, itt utóbbi nyerte a mérkőzést. Az est utolsó meccsét Árpa Attila és Pintér Tibor vívták, melyből Árpa került ki győztesként. Így tehát a következőképp alakul a döntő: a férfi nehézsúlyban Brasch Bence és Árpa Attila, a női könnyűsúlyban Berki Mazsi és a szerelmével pózoló Dobos Evelin, a férfi könnyűsúlyban pedig az Istenes Bencével kibékülő Rácz Jenő és Molnár Áron mérkőznek meg a bajnoki címért december 10-én.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top