nlc.hu
Sztárok

Józan László izmai

Brutálisan kigyúrta magát Józan László – fotó

Testépítő versenyen is simán elindulhatna.

Nagyon kigyúrta magát Józan László. A 36 éves színész az edzőteremből posztolt félmeztelen fotót, amin jól látszik: meglett a sok edzés eredménye.

Józan Laci,

Izmos test rejlik Józan László ruhája alatt – Fotó: Sajtóklub

Büszkén mutatta meg a kockás hasát, a mell-, és karizmait a Keresztanyu sorozat sztárja, aki tavaly nyáron még elégedetlen volt a testével, hiába dicsérte Járai Máté.

A színész pár éve még arról mesélt, hogy ugyanolyan küzdelmes és megaláztatásokkal teli kamaszkora volt, mintha túlsúllyal küzdött volna, vagy görbe lábai lettek volna. Az általános iskola végére olyan magas volt már, mint most, 189 centi és alig 50 kiló. “A testnevelésórától szabályosan rettegtem, és ugyanígy voltam a strandon is. (…) Hatvankilósan kezdtem a színművészetit, jöttek az órák, különböző darabok, a szerep kedvéért olykor meg kellett válnom a ruháimtól. Legszívesebben kifutottam volna a világból, roppant kellemetlenül éreztem magam” – emlékezett akkor vissza Józan László, aki mostanra már macsósra gyúrta magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top