nlc.hu
Sztárok

Józan Laci Ukrajnában élő édesapjáról

„Volt olyan, hogy a 24 órából csak négy órát volt áram” – Józan Laci apukája még mindig Ukrajnában van

Édesapja ragaszkodik az otthonához, még ha nehéz is.

Józan László kárpátaljai magyar, akinek családja a mai napig Ukrajnában él. Ugyan a testvére a háború elején eljött onnan, és együtt él a színésszel, édesapja viszont maradt otthon, mivel nem hadköteles, szeretett volna kitartani, amíg lehet. A háború sújtotta országban folyamatos az áramkimaradás, volt olyan nap, hogy mindössze négy órán át volt áram.

Józan László

Józan László a Reggeliben

A színész a Reggeliben mesélt édesapja helyzetéről és arról, mikor fognak újra találkozni. 

Sajnos ő még a mai napig kint van, de a karácsonyt együtt töltjük és azt ígérte, hosszabb ideig lesz itt velünk, elmondása alapján három-négy hétig. Annyit azért tudni kell, hogy folyamatos áramkimaradások vannak egész Ukrajna területén. Mesélte apukám, hogy volt olyan, hogy huszonnégy órából négy órát volt áram. Egészen elképesztő. Télen, amikor négy órakor sötét van, mit csinálsz? Ülsz a házban és gondolkozol” – mondta lesújtva a színész, akinek az okoz örömet, hogy pár hétig biztosan együtt lesz a család. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top