Sztárok

Visszamegy fiatal exéhez Janza Kata?

Janza Kata és szerelme egy hónapja vallották be, hogy már nincsenek együtt. Úgy tűnik azonban, hogy nem tudnak egymás nélkül élni...

Janza Kata és Pesák Ádám március végén szakítottak, azóta a színésznő rengeteget fogyott. Rossz nyelvek szerint egy harmadik fél vetett véget a kapcsolatnak, méghozzá Ádám lépett félre.  A közleményükben világosan fogalmaztak, a különválásuk okáról annyit írt ki Janza Kata a közösségi oldalára: „Nagyon szép szerelem volt a miénk, de életünk különböző szakaszaiban járunk, és ráébredtünk, hogy ez már inkább eltávolít minket egymástól, mint közelebb hoz.” Úgy tűnik azonban, hogy mégsem sikerült elszakadniuk egymástól, a színházi pletykák szerint Pesák Ádám és a színésznő újra együtt vannak. 

Janza Kata és Pesák Ádám a Mokkában

„Azt suttogják, hogy még egyikük sem tudta lezárni ezt a kapcsolatot. Mindketten egyedülállók, néha beszélnek egymással, de igyekeznek ezt diszkréten kezelni, nem szeretnék a nyilvánosságot bevonni a magánéletükbe. A tegnap esti partin is kerülték egymást, nem akarták kitenni magukat a sajtónak, mivel szeretnék minden felhajtás nélkül eldönteni, hogy képesek lesznek-e újrakezdeni a kapcsolatukat” – mondta a Borsnak egy, a párhoz közel álló illető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top