Sztárok

Kasza Tibi az édesanyjáról: ,,Harcoltunk, hogy ne veszítsük őt el”

A Nagy Duett negyedik adásában Zorán slágerével lépett színpadra Horváth Tamás és Balázs Andi. A páros számára különösen fontos ez a dal, hiszen mindketten elvesztették édesanyjukat… Az érzelmes produkció után Kasza Tibi kórházban fekvő anyjáról is mesélt.

Kasza Tibi nemrég elmesélte, hogy cukorbeteg édesanyja korábban majdnem elveszítette az egyik lábát, thaiföldi útjuk alkalmával pedig trombózis gyanújával szállították kórházba. A mentőautóban fekve szállították, aztán a sürgősségi osztályon egyszerűen leültették, mert állítólag nem volt fekvőhelyük. Az énekes édesanyja régóta betegeskedik, a műsorvezető most A Nagy Duettben beszélt az állapotáról. 

„Az édesanyámat az anyák napján egy kórházi ágyon köszöntöttem, és most újra egy műtét elé néz. Az elmúlt időszakban nagyon sokat harcoltunk, hogy ne veszítsük őt el, az egész család, ilyenkor mindenki összefog. (…) Minden édesanyának hálásak vagyunk az önfeláldozásért és azért, hogy a legjobbat adják nekünk” – mondta Kasza Tibi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top