Sztárok

Videón láthatjuk Sebestyén Balázs feleségét

Sebestyén Balázs csak ritkán mutatja meg a családját, viszont annál többet beszél róluk. Most mégis láthattuk a feleségét, méghozzá Rákóczi Feri szülinapi, sütögetős videójában.

Sebestyén Balázs a minap mesélte el, hogy a közelmúltban jól átverte a fia – bár képeket csak ritkán látunk a srácokról és édesanyjukról, a Balázsék-ban nagyon sokat beszél róluk a műsorvezető. Köztudott, hogy a rádiós és felesége, Viki együtt dolgoznak, azonban Balázs párja igyekszik inkább a háttérben maradni. Ma kivételesen azonban bekerült az adásba, hiszen felkerült a műsor közösségi oldalára egy videó, amelyen többek között ő is látható.

Sebestyén Balázs feleségét körülbelül a 40. másodpercnél láthatjuk egy kicsit, de ennyi idő alatt is megmondjuk, hogy Viki csodálatosan fest két gyermek anyukájaként is. Korábban egyébként mutatott róla fotót Balázs, de ez csupán évente egyszer vagy ritkábban fordul elő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top