Sztárok

Nem Brigitte Nielsen az első – Sztárok, akik 50 felett adtak életet gyermeküknek

Ötven felett szülni persze sokkal ritkább, mint negyven és ötven között, de azért jócskán vannak olyan nők, akiknek akkor érkezik meg az áldás az életükbe. A hírességek között sem ritka, hogy valaki 50 felett lesz édesanya. Néhányuk többéves, megannyi fájdalommal teli kudarc után élhette át először az anyaság csodáját, mások pedig ötven felett vállalkoztak arra, hogy újból átéljék azt.

A legtöbb ember felkapta a fejét arra a hírre a héten, hogy az 54 éves Brigitte Nielsen az ötödik gyermekével várandós. Néhányan azonnal önjelölt szülész-nőgyógyászba csaptak át, és a névtelenség mögé rejtőzve különböző fórumokon „osztották” a színésznőt. Pedig nyilvánvalóan Nielsen kikérte az orvosa véleményét, és egyébként is az ő döntése, hogy mikor hány gyereket szül. Az már biztos, hogy nem kapkodta el a bejelentést a Rocky és Beverly Hills-i zsaru egykori színésznője, a pocakos fotójából arra lehet következtetni, hogy hamarosan megszületik a kicsi. 

family getting larger ❤️ #me #family #brigittenielsen #babybump

Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) által megosztott bejegyzés,

A dán színésznőnek eddig négy fia született három korábbi férjétől. Jelenleg ötödik házasságában él, párja Matia Dessi, akivel 13 éve vannak együtt, azonban a most születendő gyerek lesz az első közös csemetéjük.

family throw back ❤️ #brigitte #tbt #nielsen #proudmom

Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) által megosztott bejegyzés,

Hasonlóan Brigitte Nielsenhez, Janet Jackson is kivárta a hatodik hónapot, amíg egy pocakos fotóval megerősítette azokat a pletykákat, hogy gyermeket vár. Igaz, Michael Jackson testvére, ellentétben a színésznővel, nem az ötödik, hanem az első gyerekét hozta világra túl az ötvenen. Jackson a People magazin hasábjain fedte fel kismamapocakját, majd a cikk megjelenése után már boldogan vásárolt különböző bababoltokban a kamerák előtt. Az énekesnő végül 2017. január 3-án hozta világra a fiát, Eissa Al Manát. Azonban három hónappal a szülés után elhagyta a férjét, a kisfiú apját.

My baby and me after nap time.

Janet Jackson (@janetjackson) által megosztott bejegyzés,

A héten ünnepelte 60. születésnapját Fehér Anna. A Szomszédok színésznője 53 éves volt, amikor életet adott első gyermekének. A magánéletéről, így a terhességéről is csak ritkán nyilatkozó művésznő végül az Infórádiónak adott interjút néhány nappal a szülés után.

Fehér Anna a terhességéről először a Story magazinnak mesélt

Azon kívül, hogy szépen gömbölyödött a hasam, semmilyen tünetem nem volt. Igyekeztünk a várandósság védelmében minél később nyilvánosságra hozni a hírt. Áldott időszak volt, a szó minden, lelki és fizikai értelmében is. László Barnabást minden komplikáció nélkül segítették a világra” – a színésznő hozzátette, hogy reméli, tíz évig tartó küzdelme a teherbe esésért erőt és hitet adhat a reményvesztetteknek.

Sophie B. Hawkins énekesnő is a People magazinban beszélt arról a nyilvánosságnak, hogy gyermeket vár. Az előadóművész ötvenéves volt ekkor, és bár nem ez volt az első terhessége,

a története már csak azért is különleges volt, mert a saját lefagyasztott petesejtjeit ültették be neki, a sperma pedig egy donoré volt. 

Sophie-nak ekkor már volt egy fia, akinek 44 évesen adott életet, másodszorra pedig egy kislányt szült. „Az én csodás fiam hatéves, és csak egy anyukája van, aki ötvenéves. Én azonban azt szeretném, ha családban nőne fel, ezért vállalkoztam az újabb terhességre… Bár sokáig voltak kétségeim a korom miatt, azonban köszönhetően az orvosok megnyugtató válaszainak, ezek mára már elmúltak.”

Az énekesnő 31 évesen azért fagyasztatta le a petesejtjeit, mert saját magát omniszexuálisnak tartja, és nem tudta, hogy a jövőben nő vagy férfi lesz-e az a partnere, akivel leéli az életét. Az énekesnő 2015-ben adott életet egészséges kislányának.

Sophie B. Hawkins (@therealsophieb) által megosztott bejegyzés,

A rendezőmogul Martin Scorcese ötödik felesége, Helen Morris 52 éves volt, amikor megszülte közös lányukat, Francescát, aki később feltűnt apja két filmjében is. Mindez nem véletlen, hiszen a most 18 éves lány már egészen kiskorától a rivaldafényben éli az életét. Még óvodás volt, amikor elvitték az első Oscar-partijára, így szinte borítékolható volt, hogy a színészkedésben fogja megtalálni a hivatását

Martin Scorsese és Helen Morris (fotó: Getty)

Beverly D’Angelo 46 évesen fogadott örök hűséget Al Pacinónak. Az örökkön örökké azonban alig tartott tovább öt évnél. Házasságuk alatt a színésznő ikergyermekekkel ajándékozta meg a színészt. A kislány az Olivia Rose, a kisfiú az Anton James nevet kapta. A gyerekek már hétévesek, és apjuk oldaláról egyetlen féltestvérük van, a 29 éves Julie Marie. D’Angelo egyébként a 50. születésnapja előtt kilenc hónappal hozta világra az ikreket.

Al Pacino és Beverly D’Angelo ikreiről kevés információ jelent meg

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top