Sztárok

Felismerhetetlenre fogyott Johnny Depp, a rajongói sem ismerik fel

Rajongói szerint az 54 éves Johnny Depp, aki zenekarával épp Oroszországban koncertezik, „betegnek tűnik”, és gyakorlatilag felismerhetetlen.

Johnny Depp a hírek szerint épp európai turnén van együttesével, a The Hollywood Vampires-szel, melynek keretében ellátogattak Oroszországba is. Az együttes Moszkvában és Szentpéterváron is koncertezett, az utóbbi helyszínen pedig a színész még arra is vállalkozott, hogy fényképezkedik egyet a rajongóival.

Az Instagramra felkerült képek tanúsága szerint Depp az elmúlt hónapokban nagyon megváltozott: gyakorlatilag felismerhetetlen lett. A színész, aki a közelmúltban egy csúnya válást követően 7 millió dollárt fizetett exének, Amber Heardnek, de perben áll a biztonsági személyzetével és a menedzsmentjével is, csontsoványra fogyva állt a kamerák elé.

A képeket elnézve érthető, hogy a rajongói aggódnak Johnny Deppért. A többség úgy véli, Depp betegnek néz ki, és nyilvánvalóan segítségre szorul. Szerinted is így van? Írd meg kommentben!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top