Sztárok

Igaz lenne? Meghan hercegné 1 hónapos terhes

Meghan hercegné lehet a következő Jennifer Aniston. Legalábbis abban a tekintetben, hogy máris tucatnyi címlapon tényként kezelik, hogy kisbabát vár. Aniston esetében ez mindannyiszor hamis információ volt, de mi a helyzet Harry herceg nejével?

Valamivel több mint egy hónapja házasodott össze Meghan Markle és Harry herceg, de a lapok szerint a friss hercegnő máris gyermeket vár. Sőt! Az OK! magazin ennél is merészebb állításokat közölt a friss címlapján. Azt állítják, hogy Meghan hercegnő ikreket hord a szíve alatt. „Egy kislánnyal és egy kisfiúval várandós az egykori színésznő.  A friss házasok először Katalin hercegnének és Vilmosnak mondták el az örömhírt” – olvasható a pletykalap cikkében.

A kínaiak túl egyszerűnek találják Meghan menyasszonyi ruháját (Getty Images)

Az írásban kitérnek arra, hogy Katalin maximális támogatásáról biztosította sógornőjét, miközben Harry és Meghan máris majd kicsattannak a boldogságtól.  „Nem számítottak rá, hogy ilyen hamar áldott állapotba kerül Meghan, de kicsit sem bánják, hogy ilyen hamar bővül a család” – mondta a lapnak a névtelen informátor, ami erősen megkérdőjelezi a cikk hitelességét.

További három egészen eszement állítás az írásból:

  • Katalin hercegnő olyan tanácsokkal látja el Meghant, hogy hogyan tudja akár hónapokig is eltakarni a ruhákkal, a gömbölyödő pocakját.
  • Harry herceg szeretné elérni, hogy családjával egy ideig Kaliforniában éljen, ám ezt a királyi család nem valószínű, hogy engedélyezi nekik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top