Sztárok

KERO gyászol, áradnak a részvétnyilvánítások

Kiadta magából a fájdalmát Kerényi Miklós Gábor, akinek a követői kifejezték az őszinte együttérzésüket a gyász időszakában.

Kerényi Miklós Gábor mögött nehéz hetek vannak, erről a rendszeres beszámolóiból is értesülhetünk. Pontosabban arról, mi történik vele, és ezt hogyan éli meg a rendező. KERO most szavak nélkül csak ennyit posztolt, ehhez pedig azóta is érkeznek a részvétnyilvánítások:

Hogy pontosan kit gyászol, azt nem írta le Kerényi, egyes információk szerint a héten korábban megjelent, keddi KERO-írásban lehet a válasz erre. 

(..) Nem vitás: Övék a jövő – és a pont előttük lépdelő korosztálynak jó lesz összeszednie magát.
Persze, egyelőre nekem kell összeszednem magam. Ma megírtam és elküldtem Szentpétervárra Olga Lazavaja nekrológját – őrület, hogy ez megtörténhetett. Varázsos szubrett, csodás tánckészségű, remekül éneklő, hihetetlen fegyelmezett és alázatos művész…volt. Hihetetlen, hogy le kell írnom ezt a szót… És hihetetlen, hogy tegnapelőtt még életvidám, oly erős, több operettszínházi művészbe örökkön szerelmes nővérkém olyan súlyos beteg, mint amilyen.

Itt van KERO teljes posztja: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top