Sztárok

Vámos Erika szakított párjával, aki erre zaklatni kezdte

Nemigen tudta megértetni volt szerelmével Vámos Erika, hogy köztük vége mindennek.

Az elmúlt évben szép csendben – és egy másik kapcsolat közbeiktatásával – Vámos Erika visszatalált szerelméhez, akivel korábban már szakított. Az az elválás sem ment könnyen, de ez alkalommal a műsorvezetőnél kilenc évvel fiatalabb Máté olyat tett, amit nem lehet visszacsinálni.

„Egyik éjjel azt álmodtam, Máté megcsalt. Másnap rákérdeztem, de terelte a témát, sőt egy idő után már az üzeneteimre sem válaszolt. Két nappal később kibökte, valóban félrelépett. Ez volt az utolsó csepp a pohárban, ezt nem tudtam megbocsátani” – árulta el Vámos Erika a Blikknek.

Erika véget vetett a kapcsolatnak, pedig a pár már az esküvőt tervezgette. A tévés nagyon összezuhant, felszedett néhány kilót, és kollégái is elkezdtek aggódni érte. Azóta nagyot változott vele a világ, ráadásul újra randizik, de a Mátétól való eltávolodás nem ment zökkenőmentesen.

„Máté nehezebben fogadta el, hogy vége. Többször próbált meglátogatni, hozott virágot, hogy szeretné megbeszélni a történteket, de én már nem akartam. Naponta megszámlálhatatlan alkalommal hívott, rengeteget írt, néha már muszáj volt letiltanom, ha nyugalomban akartam dolgozni. Először úgy tűnt, sikerül elfogadnia a helyzetet, aztán újra elszabadultak az indulatok, sokat hívott és írt. Remélem, lassan megnyugszik, és elfogadja a megváltoztathatatlant” – sóhajtott Erika.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top