Sztárok

Kulcsár Edina: „Nem igaz, hogy a várandós nőkkel nehezebb”

Kulcsár Edina ősszel hozza világra első gyermekét, már alig várja, hogy kezében tartsa a kisfiát. Addig azonban még sok a teendő, a műsorvezető pedig egy percre sem áll le.

Kulcsár Edina február végén jelentette be, hogy várandós, majd később részleteket is megosztott a kicsiről, azóta pedig már azt is tudjuk, hogy kisfia lesz, akit Medoxnak neveznek el. A kismama szuper formában van, szinte ugyanannyit dolgozik, mint eddig. „Jól viselem a terhességet, eddig semmi nehézségem nem volt. Az utóbbi időben már kicsit nehezemre esik néhány dolog, de egyébként minden oké, le is kopogom”  kezdte a NLCafénak Kulcsár Edina, aki azt is elárulta, hogy milyen újdonságokat tapasztal a terhessége alatt.

„Folyamatosan, amikor időnk van, el kell menni ruhatárfrissítésre. Most, ebben az esős időben nehezebb a helyzet, hiszen a lenge ruhákban nagyon jól elvagyok, de a nadrágjaim zömét már kinőttem, és felsőim is kicsik. Próbálok tudatosan vásárolni, hogy ne az legyen, hogy csak egyszer veszem fel. Kis nehézséget okoz, de ennyi belefér” – mesélte a modell, aki egyébként nem áll le, folyamatosan dolgozik.

Az utolsó pillanatig talpon leszek! Nem vagyok az az otthonülős típus, nem szeretem a semmittevést. Így alakítottam az életemet, folyamatosan pörgök. Nyilván, ha megszületik a baba, akkor otthon maradok, de most azért dolgozom, hogy abban az időben ne kelljen a külső körülményeken gondolkozni. Próbálok mindent elintézni, vállalkozásokat elindítani, hogy később kevesebbet kelljen ezzel foglalkozni.

Kulcsár Edina azt is megsúgta, hogy azért majd lesz olyan idő (talán), amikor egy kicsit pihen. Korábban kötöttek egy fogadást a szerelmével, hogy három napig nem dolgozik. „A fogadást nem kötöttük időhöz, szóval majd jövőre bevállalom. Csuti támogat mindenben, meg hát ő is olyan, mint én, sürög-forog, összecsiszolódtunk az évek során. Nem véletlen, hogy megnyertük a Joy-gálán a #szerelmesvagyok kategóriát. Úgy gondolom, nem igaz, hogy a várandós nőkkel nehezebb, legalábbis én nem ezt tapasztalom. Biztosan van olyan, aki rosszul viseli, de én szerencsére nem tartozom közéjük. Szóval tényleg, Csuti sokat van velem, egyből segít, ha valamire szükségem van, és folyamatosan otthon van velem, nem megy sehova.”

Fotó: Instagram

A műsorvezető szeret hosszútávú terveket szőni, azonban a gyerekvállalás körüli teendők még váratnak magukra. „A babakocsi már megvan, de ennyi. Már megterveztünk mindent, csak a kivitelezés várat magára. Építkezünk, de nem lesz kész a ház, mire jön a baba, szóval a lakásunk hálószobáját alakítjuk majd át. Szeretnénk átfesteni, a bútorokat már kiválasztottuk, csak el kell kezdeni.  A házunkat december végére ígérik, de nyilván rá kell számolni pár hónapot.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top