Sztárok

Emma Thompson lányát szexuálisan molesztálták

Egy londoni metrón történt az eset, utána az akkor 17 éves lány hosszú ideig nem is mert metróra szállni.

Emma Thompson eddig is keményen felszólalt a nők elleni szexuális erőszak ellen, a Weinstein-botrány kirobbanása után arról beszélt, hogy Hollywoodban a szexuális zaklatásnak járványosan terjedő kultúrája van, és fiatalon rengeteg ilyet kellett átélnie.

Most egy rádióműsorban azt is elárulta, hogy a lányát tavaly szexuálisan molesztálták. Az akkor 17 éves Gaia a londoni metrón utazott, amikor egy szexuális támadó környékezte meg. Az esetről az Oscar-díjas színésznő többet nem közölt, de azt elmondta, hogy a lánya a molesztálás után hosszú ideig nem mozdult ki otthonról, és nem mert metróra szállni.

Emma Thompson szerint a nők általában önmagukat hibáztatják, hogy nem lépnek fel a zaklatók ellen, ám ez negatív gondolkodáshoz vezethet, és ez alól a lánya sem volt kivétel.

A 59 éves színésznő szerint Gaia nem is az eset miatt érezte magát nagyon rosszul, hanem azért, mert nem volt elég bátor, hogy fellépjen a molesztáló ellen.

(Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top