Sztárok

Asia Argentót kirúgták az olasz X-Faktorból

A szexuális zaklatás vádja után válnak meg a színésznőtől, aki az első hét adásban mégis szerepelni fog.

Kirúgták az olasz X-Faktorból a szexuális zaklatással vádolt Asia Argento olasz színész-rendezőnőt. A #MeToo-mozgalom egyik arca zsűritagként szerepelt volna a műsorban – írja a Hollywood Reporter

A tehetségkutató első hét epizódjában mégis láthatják majd a nézők, mivel azokat a részeket már korábban felvették. A szeptember 6-án kezdődő adások – amelyek az első meghallgatásokat, illetve a legjobb 12 versenyző kiválasztását mutatják be – még Argentóval kerülnek műsorra.

Az X-Faktor élő része azonban október 25-től új zsűritaggal folyik tovább. A Sky Italia tévécsatorna nem akarta azzal büntetni a műsorba jelentkező mintegy 40 ezer embert, hogy teljesen újraforgatják a show-t.

Argento az elsők között vállalta névvel a Harvey Weinstein elleni vádakat. Nemrégiben azonban őt vádolta meg egy Jimmy Bennett nevű fiatal amerikai színész, hogy még 17 éves korában Argento ráerőltette magát egy kaliforniai hotelszobában.

A férfi állítása szerint a #MeToo kirobbanása után jogi lépéseket is tett az ügyben, aminek eredményeképp Argento peren kívüli egyezség keretében 380 ezer dollárt (108 millió forintot) fizetett neki. A színésznő eleinte tagadta a vádakat, később beismerte, hogy lefeküdtek, de azt állította, hogy egyáltalán nem volt erőszakról szó, a fiú mászott rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top