Sztárok

Kulcsár Edina anyukája a babával fotózkodik

Tegnap derült ki, hogy pár nappal ezelőtt megszületett Kulcsár Edina és Csuti kisfia, Medox. A pár már fotókat is mutatott, de nem csak ők, a büszke nagymama is posztolt.

Kulcsár Edina és Csuti büszkén tudatták: pár nappal ezelőtt megszületett a kisfiuk, Medox. A szülésnél akadtak komplikációk, hiszen a modell természetes úton szerette volna világra hozni a babát, az orvosok viszont a császármetszés mellett döntöttek végül. Szerencsére mindenki egészséges, így pozitívan gondol vissza a szülésre Edina, aki már képet is mutatott a piciről, méghozzá a Story magazinban. A büszke nagymama sem szeretett volna lemaradni, a közösségi oldalán kapott le egy pillanatot a lánya és az unokája életéből. 

Jakab Krisztina csupán annyit fűzött a fotóhoz:

Nagymama lettem

A kép alatt viszont megjelentek a károgók is, sokan azt nehezményezték, hogy Kulcsár Edina megvezette a rajongóit, hiszen nem árulta el, hogy megszületett Medox – ez pedig nagyon nem tetszett nekik. Természetesen a követők egyből megvédték Edinát és Csutit… 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top