Sztárok

Az 50 éves Garami Gábor remek formában van

Ötvenedik életévét töltötte be hazánk egyik legismertebb rádiósa, Garami Gábor. A műsorvezető most elárulta, minek köszönheti kirobbanó formáját.

Fergeteges bulival tervezi megünnepelni ötvenedik születésnapját Garami Gábor. A Sláger FM műsorvezetője egy hatalmas koncertet tervez mindazokkal a zenész kollégáival, akik meghatározók voltak számára az elmúlt fél évszázadban.

Bevallom nem tudom minden kollégámat megjegyezni, akikkel együtt zenéltem. Nem mondom, hogy feledékeny vagyok, de a biztonság kedvéért inkább leírom, hogy kikkel lépek színpadra ezen a napon, nehogy kifelejtsek valakit. Remélem nem leszek feledékeny típus később sem

– mesélte Garami Gábor, aki kirobbanó formában van. Most azt is elárulta minek köszönheti fittségét.

„Kevesen tudják, de nem eszem húst, nem dohányzom, és nem iszom alkoholt. Megpróbálok tudatosan odafigyelni az egészségemre, az étkezésemre. Igyekszem heti szinten többször sportolni, így rendszeresen futok. Ennél többet nem teszek, de már ezek is látványos változást eredményezhetnek. A visszajelzések alapján legalábbis többen megjegyezték már, hogy mennyire fittnek látszom” – mondta Garami Gábor, a Sláger FM műsorvezetője. 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top