Sztárok

Ezért veszett össze zenekarával a Wellhello

Ma már úgy fekhetünk le aludni, hogy tudjuk, min kapott össze a Wellhello frontembere a zenekarral, akik végül otthagyták a bandát. Egy szó: pénz.

Fluor Tomi már rég megbánta azokat az SMS-eket, amiket a Wellhello egykori szaxofonosának, Bartók Máténak írt, aki emiatt fenyegetve érezte magát, és állítólag a rendőrséghez fordult. Fluor a Rádió1 reggeli műsorában beszélt az esetről, ahol többek között azt is elárulta, még nem keresték a rendőrségtől.

„Azt nem mondom, hogy szépeket írtam, de életveszélyes fenyegetésről szó sem volt. Felfokozott volt a hangulat, de már megbántam ezeket az SMS-eket” – mondta Fluor a rádióban.

Fluor Tomi (Karácson Tamás) és Diaz (Csöndör László), a Wellhello együttes tagjai a Petőfi Zenei Díjak átadásán a 25. VOLT Fesztiválon 2017. június 26-án. Az év dala a Wellhello #Sohavégetnemérős című száma lett – MTI Fotó: Nyikos Péter

Fluor elárulta azt is, hogy miért hagyta ott a zenekart két zenész és két hangmérnök is, bár a hírek korábban arról szóltak, hogy Fluor és Diaz mögül a teljes zenekar távozott.

„Az egyik zenekari tagunk lejelentette magát a két alapító tag mellé harmadik teljes értékű tagnak az előadói jogvédő irodának az egyik dalban, ezt mi utólag tudtuk meg, és megkértük, hogy vegye ki magát, amire ő nem volt hajlandó” – szemlézte a Rádió1 műsorát a HVG.

Hogy melyik számról és pontosan kiről van szó, azt a fiatal művész nem árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top