nlc.hu
Sztárok

Nyaralási szokásairól beszélt Fluor Tomi

Fluor Tomi a nyaralásról: „10 évig jártunk Zamárdiba, de szerintem hálásak, hogy abbahagytuk”

Fluor Tomi bárhova szívesen megy nyaralni, csak ne kelljen korán kelnie.

A Wellhello énekese, Fluor Tomi az RTL Klub Fókusz műsorában mesélt nyaralós szokásairól, és arról, hogy inkább hazánkban kapcsolódik ki, mint hogy külföldre utazzon. 

Fluor Tomi

Fluor Tomi a Fókuszban

Zamárdiba tíz évig jártunk le, szerintem most már hálás a lakóközösség, hogy ezt abbahagytuk” – kezdte Fluor, akinek a nyara leginkább a fellépésekből áll. „A balatoni nyaralások mindig úgy néznek ki, hogy van egy balatoni koncert, vagy jó esetben kettő a közelben, és akkor az üres napon még tudunk mászkálni. Szerintem majdnem minden várost megnézünk, mert ha délután egykor ott kell lennünk, de este tíz a koncert, addig mi bóklászunk, meg felfedezzük a dolgokat.

Természetesen az énekes hozzátette, ha van rá lehetősége, egy hosszú hétvége érdekében ő is repülőre ül. Annyi a kikötése, hogy ne kelljen korán kelni. Ha pedig nyáron nem is jön össze, akkor télen szívesen kikapcsolódik egy-egy mediterrán országban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top