Sztárok

Szilveszterezz Janka nénivel! A 15 legviccesebb Janka pillanat a Szomszédokból – Egészségünkre!

Janka néni a klóros víz helyett jobban szereti a sört, mindig ügyel arra, hogy a bor nehogy megpimpósodjon, és tej helyett megelégszik egy stampedli pálinkával is. Te is csak borogatásra használod a vizet?

Az önfeláldozó Janka, aki mindig mindenkinek csak jót akar – magának meg egy kis sört, bort, pálinkát –, folyamatosan (kéretlen) jó tanácsokkal látja el Vágásiékat. Nosztalgiázz a Szomszédok egyik legcsodásabb karakterével, és koccints Janka néni egészségére!

Janka néni első emlékezetes jelenete, amikor a nála lakó, központi fűtéses lakásba költöző fiatal párnak „örökségbe” egy méretes komódot ajándékozott. Drága jó asszony!

Alig viharzott be Janka néni Jutkáékhoz a legújabb pénzügyi hírekkel egy korty sör reményében, máris azzal kellett szembesülnie, hogy a fiatalok vettek egy új tévét. De vajon miből futotta Vágásiéknak a drága holmira?

Janka, akinek csak nátha jutott karácsonyra, a világért sem akarta zavarni Jutkáékat, pálinkát is csak azért ivott, nehogy elvigye az álmukat.

A ház alagsorában működő „üdítő szolgálatnál” tágan értelmezték az üdítő fogalmát, így Janka néni kisüstivel üdítette fel magát.

 Ferikém! Nincs itthon véletlenül egy stampedli rövid?

Janka néni épp a Jutkáéktól kölcsönkért 25 ezer forintot fizeti vissza, amit elmondása szerint úgy sikerült összekuporgatnia, hogy a szájától vonta meg a falatot. Mint tudjuk, egyébként is madárétkű.

Nem borogatást kértem, szomjas vagyok.

Mindenre kiterjed Janka néni figyelme: vigyáz a borra, nehogy megpimpósodjon, és csak azért iszik bort, mert megszomjazott, a klóros vizet pedig nem bírja – érthető.

Janka néni szíve szerint tejet inna, de úgy sejti, azzal nem szolgálhatnak neki a kávézóban, így inkább egy fél vodkát és jó hideg sört kér.

Janka néni fellazult a piától, és bogarat ültet Jutka fülébe, miszerint Feri megcsalja.

Egy eséstől nem, inkább a csernobili atomtól törhet el a csontunk – Janka diagnózisa szerint.

Janka néni sört akart hozni, de valahogy elfelejtette, így csak inni tért be Jutkához.

A mádámnak meghozták a lomokat – Janka néni költözik:

Egy románc kezdete: Janka néni és zaklatója, Kerei Gusztáv

Janka néni a szilvesztert majdnem árva galambként tölti, de Kerei megmenti:

Este 10-kor egy jó hideg sörnél már csak egy jó poén jobb:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top