Sztárok

Istenes Bencének meg kell gondolnia, mire mond nemet

Nehéz megmondani, hogyan alakul Istenes Bence karrierje. Németországban és itthon is számítanak rá, látszólag válogathat az ajánlatok között, de vajon mi reális ebből?

Istenes Bence és Csobot Adél úgy tervezik, hogy Németországban lesz továbbra is a bázisuk, legalább jövő év végéig. Korábban a műsorvezető úgy nyilatkozott, hogy mivel beindult a kinti karrierje a német X-Faktornak hála, ezért jobban meggondolja, mire mond igent. Például az elmúlt években a magyar Survivor miatt kihagyta a családi születésnapokat, és úgy nyilatkozott, hogy a jövőben a családot szeretné előtérbe helyezni. 

Fotó: Facebook/Istenes Bence

Ha igaz, hogy a jövő évre tervezett Survivorre nemet mond Istenes Bence, akkor az RTL Klubnak is új embert kell keresnie a helyére. Mondjuk az nagy kérdés, ki tudná pótolni. 

Amióta kiderült, hogy a német tévé elkaszálta az X-Faktor folytatását, Bence lenyilatkozta: még mindig nyitott a magyar ajánlatokra, és olyan műsorra vágyik, ami érdekes és izgalmas. Szóval kiderül, meggondolja-e magát a Survivorrel kapcsolatban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top